Cedarwood
16999
post-template-default,single,single-post,postid-16999,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Cedarwood

Cedarwood

Verbinding aangaan met de mensen om je heen.

Ceder is een zeer hoge boom die valt onder de dennenfamilie. De boom kan wel tot 50 meter hoog worden. Cederhout (Red Cedar) bevat veel etherische olie dat er op een natuurlijke manier voor zorgt dat het hout bestand is tegen schimmel, insecten en houtrot (ontstaat door teveel vocht). Cederhout is hout dat veel gebruikt wordt voor de bouw van huizen. Cederhout is ook de enige houtsoort die onbehandeld van het ene land naar het andere land vervoert mag worden.

CedarwoodWanneer wij kijken naar de beschermende eigenschappen van de olie van Cederhout dan begrijpen we de
werking ook beter van Cedarwood. De olie heeft namelijk een gunstige werking op acne, psoriasis, haarroos en andere huidaandoeningen. De etherische olie van de Ceder beschermt het hout zoals de woningen de mensen beschermen en de olie onze huid beschermt. Deze olie kan verdund op de huid aangebracht worden.
De olie doodt veel schimmels en bacteriën in de lucht. Verdamp de olie in een koude diffuser in de woon- of slaapruimte bij luchtweginfecties, chronische bronchitis en verkoudheid.
Ook de urinewegen worden beschermd door de eigenschappen Cedarwood denk dan aan bijvoorbeeld blaasontsteking.
En de olie is ook tegen motten te gebruiken.

Als je ziet dat de ceder een hoogte van wel 50 meter kan bereiken zal het je niet verbazen dat Cedarwood een sterk aardende olie is met een verzachtende en zuiverende werking. Hij geeft kracht en waardigheid, kalmeert en verdiept de ademhaling.
Cedarwood versterkt het gevoel van saamhorigheid tussen mensen. Als je jezelf niet toestaat om verbinding aan te gaan met de mensen om je heen ben je altijd sterk op jezelf aangewezen. Dit kan een gevoel van zelfredzaamheid en ook een gevoel van eenzaamheid of afzondering geven. Mensen hebben elkaar nodig. Cederwood inspireert de gevoelens van saamhorigheid en ‘het erbij horen’ door het hart te openen en de liefde en ondersteuning van andere mensen toe te laten.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.