Systemisch Lichaamswerk - ByTouch
16853
page-template-default,page,page-id-16853,page-child,parent-pageid-16817,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Systemisch Lichaamswerk

Wanneer we er vanuit gaan dat lichaam-geest-ziel in verbinding staan en met elkaar samenwerken, maken we via het lichaam op de laag van ziel contact. Wezenlijk contact waarmee als vanzelf de energie in beweging komt.  Het gaat niet om werken, doen of iets willen. Het gaat om handen die luisterend aanwezig zijn, volgen en uitnodigen. In liefdevol contact, zonder waardeoordeel, alles mag er zijn zoals het is.

 

Herinneringen die in het lichaam zijn opgeslagen die vanuit de jeugd of het familiesysteem komen  hebben invloed hoe de ziel in het lichaam huist. Herinneringen zijn vaak niet zomaar weg te masseren, herinneringen willen graag aangeraakt en gezien worden.

Op de laag van de ziel ben je verbonden met de ziel van het grote veld; met jouw familie systeem, je werk, je land van herkomst. Ook heeft het grote veld invloed op je lichaam.

Je gaat als het ware in gesprek met lichaam en volgt hiermee de taal van jouw lichaam. Wanneer je de bereidheid hebt dit te willen onderzoeken, kan de verborgen loyaliteit waargenomen worden. Er wordt zichtbaar wat er tot dan toe niet is gezien en wel gezien wil worden. Vanuit dat contact kan beweging ontstaan.

Tijdens systemisch lichaamswerk raak je de laag van de ziel en betrek je het grote veld erbij.

Binnen het systemisch lichaamswerk wordt altijd vanuit het lichaam gewerkt. Dit in tegenstelling tot opstellingswerk. Het voordeel van systemisch lichaamswerk is dat er altijd één op één gewerkt wordt en dat er via het lichaam veiligheid wordt geboden en de ziel wordt uitgenodigd om in het lichaam aanwezig te zijn zodat dat wat er gebeurt ook werkelijk in het lichaam op de zielslaag door kan werken.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.