ByTouch | Tarieven
16912
page,page-id-16912,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Tarieven

Intake inclusief behandeling;  1,5 uur

Behandeling;  1 uur

Behandeling; 1 uur incl. eerste bloesemremedie

Bloesemremedie

Kruidenthee

Bloesemremedie uitzoeken voor niet klanten, ook telefonisch

€ 75,00

€ 60,00

€ 65,00

€    7,50

€    3,95

€ 30,00

VNRT LogoDoordat ik lid ben van de VNRT en ingeschreven ben in het HBO Register Beroepsbeoefenaren hoogte van de vergoeding in de polisvoorwaarden van uw aanvullende ziektekostenverzekering of op www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen/.  De vergoedingen worden voldaan uit het aanvullende pakket dit betekent dat  je eigen risico niet wordt aangesproken.

Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend: de eerste keer 50% en daarna 100%.

Sinds 1 januari 2017 ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. Hierdoor kunnen mijn zorgcliënten klachten en geschillen over mijn praktijk aan deze erkende geschilleninstantie voorleggen.

 

Kledingadvies: draag gemakkelijk zittende kleding. Houdt er voor de Voetreflexologie behandelingen rekening mee dat de onderbenen en knieën ook gemasseerd worden.

 

Na een behandeling raad ik je aan om wat extra water te drinken. Mocht je last krijgen van een reactie op de behandeling, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, emotioneel, laat het me dan weten. Vaak zijn deze reacties vooral een teken dat je lichaam aan het opruimen is, en ervaar je daarna een verbetering. Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

RBCZ-logo-def-2013-breed--LC

Logo SCAG

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.