Tarieven
16912
page-template-default,page,page-id-16912,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tarieven

Intake inclusief behandeling;  1,5 uur

Behandeling;  1 uur

Behandeling; 1 uur incl. eerste bloesemremedie

Bloesemremedie

Kruidenthee

Bloesemremedie uitzoeken voor niet klanten, ook telefonisch

€ 75,00

€ 60,00

€ 65,00

€    7,50

€    3,95

€ 30,00

VNRT LogoDoordat ik lid ben van de VNRT en ingeschreven ben in het HBO Register Beroepsbeoefenaren worden mijn behandelingen vergoed door de verzekeraars indien u aanvullend verzekerd bent. De hoogte van de vergoeding kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden van uw aanvullende ziektekostenverzekering of op www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen/. Kijk dit goed na, er zijn enkele verzekeraars die voetreflexbehandelingen hebben uitgesloten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De vergoedingen worden voldaan uit het aanvullende pakket dit betekent dat  je eigen risico niet wordt aangesproken.

 

Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend: de eerste keer 50% en daarna 100%.

Sinds 1 januari 2017 ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg.
Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Meer over de Wkkgz kunt u nalezen op de VNRT site.

 

Kledingadvies: draag gemakkelijk zittende kleding. Houdt er voor de Voetreflexologie behandelingen rekening mee dat de onderbenen en knieën ook gemasseerd worden.

 

Na een behandeling raad ik je aan om wat extra water te drinken. Mocht je last krijgen van een reactie op de behandeling, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, emotioneel, laat het me dan weten. Vaak zijn deze reacties vooral een teken dat je lichaam aan het opruimen is, en ervaar je daarna een verbetering. Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Logo SCAG

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.