Tarieven - ByTouch
16912
page-template-default,page,page-id-16912,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tarieven

Per 1 juli 2023:

Behandeling 1 uur  € 65

Behandeling 1,5 uur  € 97,50

Doordat ik lid ben van de LVNT en ingeschreven ben in het HBO Register Beroepsbeoefenaren komen mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking indien u aanvullend verzekerd bent.

De hoogte van de vergoeding vindt u in de polisvoorwaarden van uw aanvullende ziektekostenverzekering of op lvnt.nl. Kijk dit goed na, er zijn enkele verzekeraars die voetreflexbehandelingen hebben uitgesloten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De vergoedingen vallen onder het aanvullende pakket dit betekent dat er geen verrekening plaats hoeft te vinden met het eigen risico.

 

Gemaakte afspraken kunnen minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden doorberekend: de eerste keer 50% en daarna 100%.

Sinds 1 januari 2017 ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG. De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg.
Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Meer over de Wkkgz kunt u nalezen op deze site.

 

Kledingadvies: draag gemakkelijk zittende kleding. Houdt er voor de Voetreflexologie behandelingen rekening mee dat de onderbenen en knieën ook gemasseerd worden.

 

Na een behandeling raad ik je aan om wat extra water te drinken. Mocht je last krijgen van een reactie op de behandeling, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, emotioneel, laat het me dan weten. Vaak zijn deze reacties vooral een teken dat je lichaam aan het opruimen is, en ervaar je daarna een verbetering. Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Logo SCAG

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.