INTERNATIONALE WEEK VAN DE REFLEXOLOGIE: MS - ByTouch
Multiple Sclerosis, MS, Voetreflexologie, Reflexzone
17095
page-template-default,page,page-id-17095,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

INTERNATIONALE WEEK VAN DE REFLEXOLOGIE: MS

MS

Van 19 tot 25 september 2016 vindt de Internationale Week van de Reflexologie weer plaats. Het thema van dit jaar is: MS – Multiple Sclerose.  De Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) heeft haar keuze gebaseerd op diverse internationale onderzoeken die uitwijzen dat Reflexzonetherapie positief kan bijdragen aan een verbetering van kwaliteit van leven van MS-patiënten.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij MS-patiënten verbetering optreedt bij de blaasfunctie, de symptomen van paresthesieën (vervelende zenuwprikkelingen) nemen af en het algemeen gevoel van welbevinden stijgt bij het ondergaan van reflexzone behandelingen.

 

In samenwerking met de werkgroepen van de patiëntenverenigingen MS zullen reflexzonetherapeuten van de VNRT in deze speciale week in Nederland, presentaties verzorgen over Reflexzonetherapie.

Tijdens de presentatie zal met name aandacht worden gegeven aan:

Wat is Reflexzonetherapie?

Wat kun je er mee bereiken?

Wat is de toegevoegde waarde voor een MS-patiënt?

En niet onbelangrijk: de presentaties worden gevolgd door een korte ontspannende reflexzonebehandeling voor de aanwezigen door de reflexzonetherapeuten. Zodat alle aanwezige kunnen ervaren wat een reflexzonebehandeling inhoudt.

 

By Touch uit De Meern is samen met een aantal andere collega-praktijken uit de provincie Utrecht aanwezig op 30 september van 10:15 tot 12:30 in Huize Weltevreden, Prof.Dr.P.J.W, Debijeweg 1 in De Bilt. Hier vindt de presentatie plaats voor MS patienten. Heeft u belangstelling voor het bijwonen van deze presentatie, dan kunt u contact opnemen met de MS-patiëntenvereniging in de regio Utrecht.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.