BY TOUCH Opleidingen - ByTouch
17517
page-template-default,page,page-id-17517,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

BY TOUCH Opleidingen

Vanwege mijn drukke werkzaamheden zijn de workshops die door mijzelf worden georganiseerd op een laag pitje gezet.

 

Via Total Health is er een mogelijkheid je te specialiseren (als Voetreflextherapeut) op het vlak Voetreflexologie en Kanker. De specialisatie heet: OncoReflex®. Deze specialisatie bestaat uit zowel een 3-daagse als een 5-daagse module. Binnen beide modules neem ik een dag voor mijn rekening.

 

Het mooie is wanneer je beide modules gevolgd hebt, je kunt aansluiten bij het Netwerk OncoReflex. Dit betekent dan automatisch dat je een vermelding krijgt binnen de De Verwijsgids Kanker. Deze is speciaal ontwikkeld om mensen die leven met en na kanker én verwijzers een overzicht te bieden van aanvullende zorg en begeleiding, op ieder moment na de diagnose. De gids is ontwikkeld door IKNL in samenwerking met de beroepsorganisaties en andere partners. In de Verwijsgids Kanker zijn alle gegevens opgenomen van de leden van het Netwerk OncoReflex.

Klik hier voor de Verwijsgids Kanker. 

 

Voor meer informatie , data en locatie over deze modules KLIK HIER.

 

 

 

 

 

 

 

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.