Bloesemremedies - ByTouch
16977
post-template-default,single,single-post,postid-16977,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bloesemremedies

Bloesemremedies

Binnen mijn praktijk werk ik met bloesemremedie. Nu krijg ik hier vaak vragen over: wat dit nu precies is en hoe werkt dat dan. Ik zal proberen een duidelijk beeld te schetsen wat bloesemremedies zijn en hoe ze werken.

Bloesemremedies zijn vloeibare preparaten gemaakt van bloemen die uitdrukking geven van de levensenergie van een plant, boom of struik die eventueel aangevuld of versterkt worden door edelstenen en omgevingsenergie. Het gaat hier niet om inhoudsstoffen zoals bij fytotherapie of kruidengeneeskunde. Je zult dan ook nooit fysieke delen van een bloem of plant aantreffen. Het gaat hier om alleen om de meest subtiele (bijna) niet zichtbare energie.

Bloesemtherapie is dan ook een energetische behandelwijze die gericht is op het herstellen van evenwicht binnen het lichaam en geest. Iedere bloem is zijn eigen unieke universele energie. En van deze energie wordt gebruikt gemaakt bij bloesemremedies. De werking kun je vergelijken met een stemvork, jouw trilling gaat meetrillen de trilling van de bloesemremedie.

Hetzelfde gebeurt wanneer je in een mooie tuin bent of wanneer je door een bos wandelt….

Bloesemremedies worden gebruikt om de harmonie te herstellen bij emotionele disbalans. Denk aan onzekerheid, angst, verdriet, verwarring en bijvoorbeeld frustratie.

En net als iedere bloem zijn eigen unieke universele energie heeft, heeft ook ieder mens zijn eigen universele energie. Uit de enorme variëteit aan remedies is er altijd een passende remedie of een combinatie van remedies te vinden die speciaal afgestemd is op de energie die op dat moment nodig is.

Bloesemremedies kunnen zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden.

Geen reactie's

Geef een reactie

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.