Chinese Lichaamsmassage (Tuina) - ByTouch
16885
page-template-default,page,page-id-16885,page-child,parent-pageid-16817,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Chinese Lichaamsmassage (Tuina)

Tuina stimuleert en reguleert het meridiaan systeem waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Op die manier komen lichaam en geest weer in balans en verminderen of verdwijnen klachten. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stroomt. Ze voeden het lichaam en zorgen dat lichaam en geest in balans blijven. Zo zorgen ze ervoor dat er gezondheid, innerlijke rust en evenwicht is. Volgens de Chinese Geneeskunde zorgen blokkades binnen dit systeem voor ziektes en geestelijke onbalans.

 

Deze massage zijn goed in te zetten wanneer er sprake is van problemen aan bewegingsapparaat zoals nek-, schouder-, of rugproblemen en bijvoorbeeld frozen shoulder. Ook hoofdpijn klachten, darmproblemen en bijvoorbeeld hyperventilatie kunnen met deze massagevorm goed aangepakt worden. Het kan de klachten verminderen of zelf helemaal doen verdwijnen.

Als extra ondersteuning gebruik ik eventueel guasha, cupping of moxa.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.