Voetreflexologie en kanker - ByTouch
17197
page-template-default,page,page-id-17197,page-child,parent-pageid-16827,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Voetreflexologie en kanker

VOETREFLEXOLOGIE & KANKER

 

Steeds meer cliënten zoeken naast de reguliere behandelingen ook naar ondersteuning en begeleiding.

Aandacht en aanraking van voetreflexmassages bieden ondersteuning om in veranderde omstandigheden een nieuwe balans te vinden en weer contact te maken met uw veranderde lichaam.

Onderzoek heeft aangetoond dat ondersteuning door middel van voetreflexologie stress, aanwezige pijn, slapeloosheid en vermoeidheid verminderd. Ook worden emoties minder heftig.

De voetreflexmassages kunnen in alle fasen van de ziekte, tijdens of na de behandeling plaatsvinden, ook palliatief.

 

Sinds 2011 masseer ik mensen met kanker.

U kunt mij ook terugvinden in De Verwijsgids Kanker. Deze is speciaal ontwikkeld om mensen die leven met en na kanker én verwijzers een overzicht te bieden van aanvullende zorg en begeleiding, op ieder moment na de diagnose. De gids is ontwikkeld door IKNL in samenwerking met de beroepsorganisaties en andere partners.

In de gids wordt ik vermeld als Voetreflexologe gespecialiseerd in oncologie en als lid van het Oncologiezorgnetwerk Utrecht Stad.

Klik hier voor de link naar De Verwijsgids Kanker.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.